FOLIATEC® AUTO ONDERHOUDSPRODUCTEN

Beste FOLIATEC-fans en tuningvrienden, het uiterlijk speelt een cruciale rol bij het tunen.
Het exterieur van uw voertuig moet niet alleen technisch state-of-the-art zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. De velgen, de ramen, de cockpit en de algemene netheid van het voertuig spelen een belangrijke rol.
Maar veel autoliefhebbers bereiken hun grenzen als het gaat om het regelmatig schoonmaken van hun auto. Vooral hardnekkig vuil zoals insectenresten of remstof vormen een uitdaging.
FOLIATEC car care onderhoudsproducten zijn een onmisbaar hulpmiddel om o.a. de donker getinte ramen snel en grondig schoon te maken. Het verwijdert niet alleen vuil en vingerafdrukken, maar ook insectenresten en andere hardnekkige verontreinigingen. Hierdoor blijft het zicht tijdens het rijden altijd optimaal.

Voor de velgen is er een speciale velgenreiniger die ook hardnekkig vuil verwijdert. tevens verwijdert de velgenreiniger gemakkelijk remstof en vuil en geven ze de velgen een nieuwe glans.
Deze velgenreiniger kan ook gebruikt worden voor de spuitfolie of de remklauw.

Een goed onderhouden cockpit rondt een getuned voertuig perfect af. Een grondige reiniging en verzorging van het dashboard, de deurpanelen en de stoelen zorgen voor een prettige rijervaring en een visuele blikvanger.
De Interior Clean & Protect is hiervoor geschikt en is snel en eenvoudig in gebruik.
Zelfs hardnekkige insectenresten die aan de verf zijn blijven kleven, kunnen eenvoudig worden verwijderd met een speciale insectenverwijderaar. Het lost de onzuiverheden voorzichtig op zonder enig residu achter te laten.

En last but not least: om te schitteren op de volgende bijeenkomst raden wij onze Hydro Detailer aan. Dit is een allround talent voor het snel en eenvoudig schoonmaken van uw auto. Het reinigt en verzorgt tegelijk en zorgt voor een langdurige glans. Werkt op zowel glanzende als matte lak en is het ideale afwerkingsproduct voor autowrapfolies.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Vulcavite Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel