PLASTI-DIP®

PLASTI-DIP®

Plasti Dip is een synthetische, vloeibare rubbercoating die in de V.S. wordt ontwikkeld. Dit multifunctionele product kan door middel van sprayen, smeren of (onder)dompelen eenvoudig worden aangebracht, maar ook weer eenvoudig van de behandelde onderdelen worden verwijderd, zonder enige schade aan te brengen. Deze verwijderbare eigenschap maakt Plasti Dip tot een uniek product.

Levensduur

Met de juiste voorbehandeling en voldoende lagen heeft Plasti Dip een lange levensduur. Wij adviseren minimaal vier lagen Plasti Dip aan te brengen. Daarnaast is het hittebestendig tot zo’n 155 graden Celsius, waardoor het niet snel zal smelten of beschadigen door de hitte. Plasti Dip is bestand tegen diverse weersinvloeden. Plasti Dip zal niet verbleken door de zon en ook sneeuw en vorst hebben geen invloed op de conditie van uw behandelde onderdelen. Plasti Dip is zelfs een uitermate geschikt product om bijvoorbeeld uw velgen te beschermen tegen zout en pekel tijdens vorst.

Let op: Alleen de Plasti Dip Blaze en Fluor producten

Aanbrengen

De meeste gebruikte techniek om Plasti Dip aan te brengen is sprayen. Plasti Dip kan worden aangebracht door middel van smeren en dompelen. De manier van aanbrengen is afhankelijk van de toepassing. U kunt een schroevendraaier het beste dippen door deze onder te dompelen. Een velg daarentegen kan het beste worden bewerkt met een spuitbus.

Sorteer op
© 2009 - 2024 Vulcavite Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel