Foliatec car care producten

Beste FOLIATEC-fans en tuningvrienden, de optiek speelt een beslissende rol op het gebied van tuning. Het exterieur van uw voertuig moet niet alleen technisch up-to-date zijn, maar ook optisch aantrekkelijk. De velgen, de ruiten, de cockpit en de algemene netheid van het voertuig spelen een belangrijke rol. Maar als het gaat om het regelmatig poetsen van je auto, lopen veel autoliefhebbers tegen hun grenzen aan. Vooral hardnekkig vuil zoals insectenresten of remstof vormt een uitdaging, hier komt de FOLIATEC tuning care om de hoek kijken. De glasreiniger is een onmisbaar hulpmiddel om snel en grondig donker getinte ramen schoon te maken.
Het verwijdert niet alleen vuil en vingerafdrukken, maar ook resten van insecten en ander hardnekkig vuil. Zo is het zicht tijdens het rijden altijd optimaal. Voor de velgen is er een speciale velgenreiniger die ook hardnekkig vuil aankan. Ze verwijderen moeiteloos remstof en vuil en geven de velgen een nieuwe glans. Het is belangrijk dat de reiniger pH-neutraal is voor de huid! Daarnaast kan onze velgenreiniger ook gebruikt worden voor de spuitfolie of de remklauw.

Een goed onderhouden cockpit rondt een getuned voertuig perfect af. Grondige reiniging en onderhoud van het dashboard, deurpanelen en stoelen zorgen voor een aangename rijervaring en een visuele blikvanger. Hiervoor is onze Interior Clean & Protect, die snel en eenvoudig in gebruik is, geschikt. Zelfs hardnekkige insectenresten die zich op de lak hebben afgezet, kunnen eenvoudig worden verwijderd met een speciale insectenverwijderaar. Het lost onzuiverheden voorzichtig op zonder resten achter te laten. En last but not least, om te schitteren bij de volgende meeting raden we onze Hydro Detailer aan. Dit is een allround talent om snel en eenvoudig je auto schoon te maken. Het reinigt en verzorgt tegelijk en zorgt voor een langdurige glans. Werkt op zowel glanzend als mat lakwerk en is het ideale afwerkingsproduct voor carwrapfolies. Conclusie: Met de juiste onderhoudsproducten wordt het reinigen van uw tuning voertuig kinderspel. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een optisch hoogtepunt, maar ook voor waardebehoud. Dus kom langs in onze winkel en overtuig uzelf!

Sorteer op
© 2009 - 2024 Vulcavite Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel