JB-80®

STOPT HET PIEPEN

Een simpele spray van JB-80® elimineert vervelende piepgeluiden door de aangetaste oppervlakken te smeren. De JB-80® kan gemakkelijk op moeilijk leesbare plaatsen worden gespoten, bevat geen siliconen, stopt het piepen van scharnieren en andere mechanismen en smeert sloten voor een soepele, roestvrije werking. Houdt grasmaaiers roestvrij en gesmeerd voor eenvoudige bediening.

BESCHERMT METAAL TEGEN ROEST EN CORROSIE

Nadat JB-80® op metaal is gespoten, gaat het aan het werk en laat het een beschermend schild achter tegen roest en corrosie. JB-80® houdt verchroomde onderdelen in topconditie wanneer deze regelmatig wordt aangebracht.

MAAKT ALLES WAT ROESTIG IS LOS

JB-80® dringt diep door, door roest en corrosie, om "verroeste" onderdelen los te maken. JB-80® penetreert vet en vuil om het oppervlak te reinigen, terwijl het tegelijkertijd een roest- en corrosiebestendige barrière vormt. (OPMERKING: als vet of vuil is "aangekoekt" of "gebakken", maak het oppervlak dan schoon voordat u het smeert voor het beste resultaat.)

VOORKOMT PROBLEMEN MET VOCHTIGE ONTSTEKING

Spuit JB-80® op bougies, verdeelkappen en bougiekabels van natte motoren om kortsluiting veroorzaakt door rijden in regenachtige omstandigheden te voorkomen.

JB 80 TWICE AS GOOD!

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2023 Vulcavite Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel